background

fredag 27. august 2010

Überstilige muffinskort

Jeg må bare vise dere dette muffinskortet. NB: det er ikke jeg som har laget det, men har bare lyst til å prøve. Det ser ikke så umulig ut, og for et stilig resultat. Det må være moro både å få og gi et slikt bursdagskort. Hvis du går inn på Ingvild Blome sin blogg, kan du se den flotte tutorialen på hvordan man gjør det. 


.. La deg inspirere! det gjør iallefall jeg, men nå blir jeg nok dessverre nødt til å ta et dypdykk i kjemi og fysikk.. Sånn er det å gå på skole.

tirsdag 24. august 2010

Noen gamle bilder

Hei! siden det har blitt liten tid til å lage noe i det siste, har det heller ikke blitt noen oppdateringer her. Derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder av ting jeg har laget for en ganske god stund siden...Jeg bruker for det meste oppskrifter på det jeg lager, så det er ganske rett fram å lage :) genseren er strikket, tilda-dokka er sydd, og sauen er hekla.

mandag 16. august 2010

2 telyskort

Jeg vil bare vise to kort jeg har laget i det siste. Det er såkalte telyskort, og som du da sikkert skjønner er det et kort med telys inni. Oppskriften på telyskortet fant jeg på kreativesider (trykk her), hvor det forøvrig er mange andre spennende kort også. Noen lager kortet med en fyrstikkeske ved siden av også, men det lot jeg være. Ved siden av telysene er det en lomme hvor kortet ligger i. 

fredag 6. august 2010

Konfekt muffins: oppskriftskort

Her kommer litt inspirasjon til hva man kan gjøre ut av en matoppskrift. Du har kanskje vært borti at noen gjerne vil ha oppskriften på noe du har bakt? Den forespørselen fikk nå jeg da, og er er resultatet :) Oppskriften inni er skrevet ut på skriveren på et naturfarget ark.

tirsdag 3. august 2010

Hobbykveld

Heisann : ) I går var det hobbykveld/bursdagsfeiring hos meg. Vi var tilsammen 7 jenter som virkelig fikk vært kreative! Vi lagde telyslykter i gips, og pyntet de med servietter/ maling/ blonde/ krakelering/lakk m.m. De blei skikkelig fine (som du kan se på bildene, men de er enda finere i virkeligheten).. Det var igrunn ikke veldig vanskelig.. Vi brukte forskjellige telysglass som mal, og la våte gipsbåndene rund de. Så måtte det tørke i ca. en halv time (helst litt mer for å få de skikkelig tørre). Deretter var det bare til å ta ut glasset og dekorere etter ønske. Vi brukte litt krakkeleringsmaling på noen av telyslyktene. Krakkeleringsmalingen fikk malingen som man malte over til å sprekke. Elise sin lykt er nok den det syns best på... Vi fant etterhvert ut at krakkeleringsmalingen (en gjennomsiktig tykk maling) ikke måtte være tørr når man malte over igjen, for da virka den ikke. De lyktene som ikke var så tykke fikk et fint skimmer med lys gjennom veggene når vi putta telys oppi.
Takk for en finfin kveld jenter :) Her er resultatene: