Slik lagde jeg hjertene:
Jeg brukte en av formene fra panduro, som er et brett med 14 dype hjerter. De penslet jeg med dronningsjokolade (den er så go!) og lot de stivne i kjøleskapet i ca. 10 min. Så fylte jeg hjertene med marsipan og penslet et lag med sjokolade over for å dekke den helt til. Så stivnet det i kjøleskapet, og så var det bare å dytte sjokoladene ut av formene. Det fikk veldig greit. Det var ikke nødvendig å smøre formene av noe slag. Slik ble resultatet: Så kommer en liten oppdatering som egentlig skulle vært lagt ut for en stund siden ;P
For en ukes til siden var det dropslagings-kveld hos oss. Og da gikk det unna! vi lagde 10 forskjellige satser med drops (forskjellig smak og farge på alle). Takk for en hektisk, men kjempekoslig kveld!
åååh, de så gode ut!!! de må jeg prøve å lage!! men var det tykt lag med sjokolade?
SvarSlettJa, de blei gode :) det var kanskje 2 mm lykt lag, men man må gjerne ha et tykkere lag også, for da er de ikke så utsatt for å sprekke/gå i stykker når du dytter de ut av formen.. ;-)
SvarSlett